20/5/12

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

Όσο βλέπω τους ξένους (ειδικά τα αμερικανάκια και την μπουχέσα γερμανίδα) να έχουν ξεσκιστεί στις δηλώσεις εκφοβισμού των Ελλήνων ενόψει της... λαίλαπας Τσίπρα, τόσο περισσότερες ανάποδες παίρνω γι αυτό το χτικιό τον Γιωργάκη, τον ανικανότερο των ανικάνων, που δεν προέβαλλε την παραμικρή αντίσταση στις εντολές τους όταν ήταν, δυστυχώς, πρωθυπουργός.

Η χώρα μας είχε μεγάλη δύναμη στα χέρια της, την οποία οι άθλιοι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ απεμπόλησαν και άφησαν το πάρτι στα χέρια των ξένων.

Ακόμα δεν έχει πάρει εξουσία
στα χέρια του ο Τσίπρας και οι διεθνείς κοπρίτες έχουν ξεκινήσει "διαγωνισμό" στο ποιός θα θα κάνει την πιο απειλητική δήλωση κατά της χώρας μου και της εξόδου της από το ευρώ.

Είναι αυτοί οι ίδιοι αλήτες που έκαναν τα στραβά μάτια όταν η Ελλάδα ΔΕΝ είχε τα εχέγγυα για να μπει στην ευρωζώνη το 2001 αλλά μας... έβαλαν, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ επειδή μας γουστάρανε ή επειδή μας λυπήθηκαν.

Μας έβαλαν στο ευρώ επειδή θα συνεχίζαμε να δανειζόμαστε από αυτούς με ληστρικά επιτόκια και θα γινόμασταν οικονομικό προτεκτοράτο τους, πράγμα που ΦΥΣΙΚΑ έγινε!

Γι αυτό τώρα που βλέπουν ότι θα χάσουν τα προνόμιά τους στην Ελλάδα μας και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να πάρουν τον πούλο στην εξόφληση των "δανείων" τους, έχουν λυσσάξει σε βάρος του "σταλινικού" Τσίπρα (αφού θυμήθηκαν τον Στάλιν, ας θυμηθούν και τον Χίτλερ λοιπόν!).

Οι, δε, Αμερικανοί, χάνουν και το πολιτικό προτεκτοράτο τους, ένα σταθερό σημείο επιρροής που είχαν στην νότια Ευρώπη από το τέλος του 2ου παγκοσμίου πολέμου και δώθε!

Γι αυτό να περιμένετε κλιμάκωση των αντιδράσεων αυτών των αθλίων και, εν πολλοίς, διεθνών εγκληματιών.

Οι αντίπαλοι του Τσίπρα δεν είναι μόνο ο σάχλας βουτυρομπεμπές Αντωνάκης της ΝΔ και το παιδοβούβαλο του ΠΑΣΟΚ. Είναι οι διεθνείς μασόνοι και τα απειλούμενα συμφέροντά τους!


Δυστυχώς γι αυτούς, οι Έλληνες είναι αυτοί που ψηφίζουν και μόνο με νοθεία των ερχόμενων εκλογών ή με στρατιωτικό πραξικόπημα μπορούν να γυρίσουν τον ρου του ποταμιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου