21/9/12

ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, Ο ΤΟΜΣΕΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΟΜΠΑΜΑ!

Άργησα να γράψω αλλά αισθάνομαι ότι δεν είχα τίποτα να προσθέσω σε αυτά που ήδη έχω πει για τα λαμόγια που κυβερνούν και τα ζώα που τους ψήφισαν και κάθονται σήμερα -κι αυτοί- πάνω σ΄ένα παλούκι ΝΑ!

Όμως, απόψε έχω δυο νέα ζητήματα και αποφάσισα να τα εκθέσω:

Ζήτημα πρώτο:
Αν και τα πολιτικά λαμόγια που κυβερνούν την χώρα μας κάνουν ό,τι μπορούν για να να τρενάρουν το θέμα των νέων αβάσταχτων μέτρων, εκείνο που πιστεύω ότι θα γίνει στην χώρα ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ, δεν το χωράει ο νους σας!

Θα γίνει της πουτάνας και μάλλον θα πέσει η κυβέρνηση του πολιτικού απατεώνα Σαμαρά και φυσικά θα ξαναπάμε σε εκλογές!

Εδώ έρχεται το δεύτερο ζήτημα:

Οι νέες εκλογές είναι πια βέβαιο ότι θα φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση έστω και οριακά. Ο Τσίπρας θα ανατρέψει όλα αυτά που έκαναν τα λαμόγια και θα... ξαναγίνει της πουτάνας, αυτή τη φορά σε διεθνές επίπεδο. Θα κλυδωνιστεί επικίνδυνα το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και οι εξελίξεις θα επηρεάσουν ΑΜΕΣΑ τον πραγματικό εχθρό της Ελλάδας, τις ΗΠΑ.

Γι αυτό, έτσι εξηγείται η στάση αυτού του άθλιου σκουληκιού των αμερικάνων, του Τόμσεν της τρόικας, που εμφανίζει συνεχώς προσκόμματα στην διαδικασία της (δήθεν) διαπραγμάτευσης του με τον Στουρνάρα ώστε να μεταθέσει την επικείμενη έκρηξη του ελληνικού λαού ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ώστε να εκλεγεί άνετα -όπως αναμένεται- ο Ομπάμα και μετά τα λέμε ελληναράδες, αφού σκοπεύουν να μας δώσουν τον πούλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου