26/1/13

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΔΥΜΑΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΓΙΑΤΙ;

Από τις 9 Ιανουαρίου σας είπα ότι η λαϊκή αντίδραση έχει αρχίσει. Σιγά σιγά, οι κλάδοι που θίγονται από τα αδυσώπητα μέτρα των αλητών που κυβερνούν, αναλαμβάνουν δράση και αρχίζουν κινητοποιήσεις.

Από τους δημοσίους υπαλλήλους των αστικών συγκοινωνιών μέχρι τους αγρότες και ότι υπάρχει ανάμεσα σε αυτούς, το σύνολο σχεδόν της Κοινωνίας πλην των λίγων του Κεφαλαίου.

Μια, όμως, μεγάλη μερίδα της Κοινωνίας παραμένει αδρανής.
Μια συγκεκριμμένη κοινωνική ομάδα η οποία είχε μεγάλη συμμετοχή σε παλιότερες εξεγέρσεις αλλά σήμερα βρίσκεται σε ύπνωση και ελάχιστα προσφέρει στην προσπάθεια αναδιαμόρφωσης της πολιτικής κατάστασης στην χώρα μας.

Προσωπικά, δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο οι Έλληνες φοιτητές -πλην μικρών αδύναμων εξαιρέσεων- δεν έχουν κατασκηνώσει ακόμα στους δρόμους και τις πλατείες!

  • Ποιότητα σπουδών στο μηδέν! Από τους καθηγητές ως τα συγγράμματα, η Ελλάδα είναι ένα απέραντο σύμπλεγμα "δικών μας ανθρώπων".
  • Διαλυμένες εγκαταστάσεις και υποδομές παντού, σε όλα σχεδόν τα ελληνικά πανεπιστήμια!
  • Έξοδα διαμονής και διατροφής στα ύψη!
  • Φτώχεια, θλίψη και ανέχεια στα νοικοκυριά των κακομοίρηδων γονιών τους που, πιθανότατα, στερούνται πολλά για να τους εξασφαλίσουν μίνιμουμ συνθήκες καλής φοίτησης!
  • Γενική εξαθλίωση της Κοινωνίας με σημαντική επιρροή και της δικής τους ποιότητας ζωής!
  • Ομιχλώδες έως ανύπαρκτο επαγγελματικό μέλλον, με πιο πιθανή κατάληξη το... καδράρισμα του πτυχίου τους ή την μετανάστευσή τους αν θελήσουν να εργαστούν στο αντικείμενο που φοίτησαν!
Δηλαδή, τί άλλο περιμένετε να σας κάνουν αυτοί οι αλήτες, ωρέ μειράκια;

Αφού δεν έχετε τίποτα άλλο να χάσετε, γιατί τους αφήνετε να σας γαμάνε έτσι;

ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ;


    5 σχόλια:

    1. Κλείστε τους δρόμους που οδηγούν στα σπίτια των απατεώνων............μόνο έτσι θα το πάρουν χαμπάρι ότι δεν τους θέλει ο κόσμος και θα πάνε στο αγύριστο

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ανώνυμος26/1/13, 8:05 μ.μ.

      ΜΗΠΩΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΑ, ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ανώνυμος28/1/13, 2:17 μ.μ.

      Ας τους κοψει τον φραπέ και το αραλίκι και θα γινει..... ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ανώνυμος31/1/13, 8:35 μ.μ.

      ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΥΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Επειδή η κάθε επόμενη γενιά είναι χειρότερη της προηγούμενης! Και αν για την γενιά των πατεράδων μας το βόλεμα και το "δε βαριέσαι" ήταν μία από τις επιδιώξεις για το μέλλον τους, σήμερα το "προσωπικό μας βόλεμα" είναι βαισκό και κύριο μέλημά μας! Δυστυχώς!

      ΑπάντησηΔιαγραφή