26/2/13

Ο ΓΚΡΙΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ (ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ)

Με περίσσια αηδία παρακολουθώ το τελευταίο διήμερο τις βαθυστόχαστες αναλύσεις των κάφρων δημοσιογράφων, σχετικά με τον Ιταλό κωμικό Μπέπε Γκρίλο.

Τον άνθρωπο που κατάφερε με την μαγκιά του και με τη βοήθεια ΜΟΝΟ του διαδικτύου (!) να πάρει ένα φοβερό 25% που τον καθιστά αυτομάτως βασικό παίκτη στην ιταλική πολιτική σκακιέρα.

"Δεν έχει πρόγραμμα, τίποτα, είναι ένα κίνημα διαμαρτυρίας" είπε ένας.

"Αυτό το... πράγμα, είναι κάτι σαν τον Ιταλό Λαζόπουλο" είπε ένας άλλος μπούλης.

Αντίστοιχα μεγαλόστομα σχόλια έκαναν οι περισσότεροι "ειδικοί" της ελλαδικής ΤιΒι, οι εξαρτημένοι από το λόμπι των εργολάβων και των εφοπλιστών που λυμαίνεται τα ελληνικά ΜΜΕ.

Και ο χαζός κόσμος (όσοι τέτοιοι απέμειναν!) κάθεται και τους ακούει, ενώ υπάρχουν και κάποιοι που -ακόμα- τους πιστεύουν!

Τί ν΄ακούσω, ρε παιδιά, και τί να πιστέψω από αυτό το καθήκι τον ντερμπεντέρη; Αυτό το κάθαρμα που πριν βγει στην οθόνη σχεδιάζει την γραμμή που θα ακολουθήσει σύμφωνα με τις επιταγές των αφεντικών του, Τόμπολα και Χτυκιάρη;

Γι αυτό και θα πω μόνο τούτα προς αυτά τα κοπρόσκυλα της "ενημέρωσης":
  1. Ο ιταλικός λαός επέλεξε με τα δικά του κριτήρια και χέστηκε για τις αναλύσεις σας.
  2. Είδαμε και τους άλλους που μέχρι τώρα εκλέγονταν με... προγράμματα (ειδικά στην Ελλάδα μας), σε ποιό βαθμό τα ακολουθούσαν μετά την εκλογή τους και την ενθρόνισή τους!
  3. Εσείς τον πούλο!

1 σχόλιο: