14/6/12

Η ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΕ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Ως... πολιτική εκτίμηση παρουσίασε απόψε, ο άθλιος Ευαγγελάτος, κάποια φανερά παραποιημένα δημοσκοπικά ευρήματα.

Υπό τον φόβο του γελοίου νόμου που απαγορεύει την δημοσίευση δημοσκοπήσεων 15 μέρες πριν τις εκλογές, ο Νικολάκης ξεπέρασε σήμερα και το απαράδεκτο Mega, και εμφάνισε δημοσκόπηση φτιαγμένη και στρωμένη στις βουλές και τα θέλω των Αλαφούζων

Μέχρι την τελευταία στιγμή οι μασόνοι θα τρέχουν με λύσσα να επηρεάσουν όσους αναποφάσιστους προλάβουν για να μειώσουν το καθαρό προβάδισμα που έχει πάρει ο Τσίπρας.

Εμφάνισε, μάλιστα, και το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ στο ποσοστό που πήρε τον Μάιο, όταν και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι έχει πάει σε μονοψήφιο!

Σε άλλη εποχή θα είχαν ήδη κάνει πραξικόπημα για να αποτρέψουν την άνοδο της Αριστεράς στην εξουσία, αλλά στην ζώσα εποχή δεν έχουν τέτοια δύναμη (ευτυχώς)!

Γι αυτό και θα κάνουν ό,τι μπορούν, με όποιο μέσο διαθέτουν, για να αλλάξουν τα δεδομένα...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/6/12, 11:56 μ.μ.

    Σε κάθε περίπτωση λαδώματος υπάρχουν δύο μέρη. Ο πολιτικός που τα πέρνει και ο επιχειρηματίας(καναλάρχης,μεγαλοεκδότης)που τα΄δίνει. Και μπορεί από πλευράς πολιτικού το αδίκημα να έχει παραγραφεί αλλά από την άλλη πλευρά δεν ισχύει το ίδιο. Γι'αυτό τα κωλοκάναλα και οι κωλοφυλλάδες με τα πουλημένα τομάρια τους δημοσιογράφους τους κάνουν το παν για να τρομοκρατήσουν τον κοσμάκη. Αν δεν είναι ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ στην επόμενη κυβέρνηση θα δουν τη Γη να φεύγει κάτω από τα πόδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή