15/6/12

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Εκτός απροόπτου, αυτό θα είναι και το τελευταίο μου κείμενο πριν τις μεθαυριανές εκλογές.

Τα συμπεράσματά μου, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αλλά και τον κριτικό νου που  πιστεύω ότι διαθέτω, είναι τα εξής:


  • Την Κυριακή το βράδυ θα σβήσει από τον πολιτικό χάρτη το βρώμικο και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ, το πιο άθλιο κόμμα που υπήρξε στην χώρα μου από την χούντα και μετά!
  • Ο Τσίπρας θα είναι πρώτος και με καθαρή διαφορά. Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να πάρει αυτοδυναμία αν ξεπεράσει το 36% και ο Σαμαράς βρεθεί στο 25%!
  • Προσέξτε, λέω ο Τσίπρας διότι μόνο αυτός ο μικρός και μερικοί φωτισμένοι γύρω από αυτόν κατάφεραν να εκτινάξουν τα εκλογικά ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ. Τα άλλα με τις "συνιστώσες" είναι απλές μαλακίες και εκλογικά αντιπροσωπεύουν τα ποσοστά που έπαιρνε ο παλιός ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή κάτω από 3%.
  • Η ΝΔ του Σαμαρά και, εσχάτως, της Ντόρας, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ (μαζί με το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ), ΤΙΣ ΝΤΟΠΙΕΣ "ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ" ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ! Αυτό το πολύ βασικό πρέπει να συνειδητοποιήσετε, πριν πάτε να ψηφίσετε. Ρίχνοντας ψήφο στον φλώρο της ΝΔ ή στον ιπποπόταμο του ΠΑΣΟΚ είναι σαν να ρίχνετε ψήφο στην Μέρκελ, στον Σόιμπλε, στον Βαν Ρομπάι και σε όλα τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά καθήκια της μασονίας.
  • Είναι σαν να ψηφίζετε υπέρ της SIEMENS και της συνέχισης της πολιτικής και οικονομικής διαφθοράς που κατατρέχει την Ελλάδα την τελευταία 20ετία.
  • Οι αλήτες της χρυσής αυγής θα μπουν οριακά στην βουλή αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία τους φορά!
  • Το ΚΚΕ θα συρρικνωθεί εκλογικά στον σκληρό πυρήνα του, αλλά μέχρι εκεί. Μετά θα περιμένει στην γωνία ώστε μελλοντικά να ξαναπάρει τα συνήθη ποσοστά του, αν οι ψηφοφόροι του Αλέξη απογοητευθούν στην πορεία.
  • Ο Καρατζαφέρης δίνει σκληρή μάχη μόνος του, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Χτυπάει, όμως, καλά εκεί που ξέρει ότι μπορεί να αποσπάσει ψηφοφόρους, στην ΝΔ και, κυρίως, στην χρυσή αυγή.
Καλό βόλι!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/12, 12:25 μ.μ.

    Υπάρχει και η περίπτωση να βγει πρώτος ο Σαμαράς αν τα ελληνικά ζώα τρομάξουν και να συγκιβερνήσει με τον κοπρίτη τον βενιζέλο.........γάμησε τα δηλαδή!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/12, 7:24 μ.μ.

    "Τα συμπεράσματά μου, λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου αλλά και τον κριτικό νου που πιστεύω ότι διαθέτω, είναι τα εξής: ....
    .... Ο Τσίπρας θα είναι πρώτος και με καθαρή διαφορά. Υπάρχει και μια μικρή πιθανότητα να πάρει αυτοδυναμία αν ξεπεράσει το 36% και ο Σαμαράς βρεθεί στο 25%! ....
    ... Οι αλήτες της χρυσής αυγής θα μπουν οριακά στην βουλή αλλά αυτή θα είναι και η τελευταία τους φορά! ..."

    Είναι ηλίου φανερότερο ότι είσαι φανατικός αριστερός υπερ του κόμματος "Τσίρκο MEDRANO" (λέγε με τΣύριζα) με την έξυπνη προπαγάνδα που έκανες υπέρ του.... επίσης είσαι και μοναδικός πολιτικός αναλυτής αν όχι και δημοσκόπος όπως αποδείχτηκε !!!

    Σου το αφιερώνουμε όλοι εμείς που δεν ψηφίσαμε τον Alexis:

    http://youtu.be/fG3VBTrp6zk

    ΥΓ: ελπίζω να συνεχίσεις να γράφεις ρε Ατιμούλη, μας διασκεδάζεις (

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/12, 10:40 μ.μ.

    Μπινέδες χρυσαυγίτες, άλλη δουλειά δεν έχετε να κάνετε και διασκεδάζετε με άρθρα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ..... σκουλήκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή