25/5/12

Ο ΑΚΗΣ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΣΕ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;

Με τα κλεμμένα λεφτά τάιζαν πολύ κόσμο ο απατεώνας Άκης και η βλαχάρα του!

Χάνεις την μπάλα αν κάτσεις και δεις τί ποσά ξόδευαν αυτός και η γυναίκα του για πράγματα της "καθημερινότητας".

Για παράδειγμα, η αγορά ενός τραπεζιού εισόδου στοίχισε -κρατηθείτε- 32 χιλιάδες ευρώ. Το τραπέζι 22 και το μάρμαρο άλλες 10 χιλιάδες!!! Από χρυσάφι να ήταν, πιο φθηνό θα έβγαινε, ρε μάγκες μου...

Δυστυχώς, όμως, δεν ήταν ο μόνος... και αυτό είναι το μεγάλο ζήτημα που προκύπτει. Ασφαλώς, ήταν ο πιο σπάταλος και γι αυτό είναι στην φυλακή σήμερα.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΛΛΟΙ (πολιτικοί και μη) που έχουν κλέψει περισσότερα λεφτά από το Δημόσιο (με πρώτον, και καλύτερον, τον αρχιμαφιόζο Σωκράτη) αλλά δεν έχουν καν συλληφθεί ακόμη.

Γι αυτό ο κόσμος περιμένει πολλά από το νέο μαγαζί που ανατέλλει στον ορίζοντα της ελληνικής πολιτικής και -φαίνεται ότι- θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Μετά την καταγγελία του μνημονίου και την εξυγίανση της ελληνικής οικονομίας, το πρωτεύων ζήτημα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΗΨΗ, ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ, ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ όλων εκείνων που έκλεψαν το ελληνικό Δημόσιο.

Όλων αυτών των διεφθαρμένων που "βοήθησαν" τα μέγιστα ώστε η χώρα μας να γίνει η δεύτερη πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης (μετά την άπιαστη Βουλγαρία που είναι στην πρώτη θέση), πάνω από χώρες με ιστορία στην διαφθορά όπως η Ιταλία, η Γερμανία και, κυρίως, η Ρωσία με τα άλλα κρατίδια του ανατολικού μπλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου