29/5/12

ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΑΠΛΑ ΨΗΦΙΣΤΕ!

Θα το πω άλλη μια φορά με όση δύναμη φωνής διαθέτω και θέλω να τυπωθεί καλά στο μυαλό σας, μάγκες μου.

Ένας από τους σοβαρότερους λόγους που τα δυο σάπια και διεφθαρμένα κόμματα θέλουν πάση θυσία θέση στην ερχόμενη κυβέρνηση είναι αυτός:

Να τορπιλίσουν και, εν πολλοίς, να κουκουλώσουν οποιαδήποτε προσπάθεια καταβάλουν (είτε ο Τσίπρας, είτε ο Καμμένος, είτε και οι δυο μαζί), να αποκαλύψουν τις βρωμιές τους και να χώσουν κι άλλους στην φυλακή!

Αυτό κρατήστε το καλά! Οι κοπρίτες πρέπει να μπουν στο περιθώριο και να δεθούν χειροπόδαρα.


Γι αυτό και οπουδήποτε βρεθώ και με οποιονδήποτε συζητώ, σεβόμενος πάντα την ιδεολογική του κατάταξη, συστήνω το εξής:

Είσαι δεξιός; Υπάρχει η λύση Καμμένου.


Είσαι αριστερός; Υπάρχουν οι λύσεις Τσίπρα, Κουβέλη, Αλέκας.


Είσαι κεντρώος; Υπάρχουν όλες οι παραπάνω λύσεις

Ασφαλώς και η αποχή είναι κι αυτή μια επιλογή σεβαστή, αλλά δεν την συστήνω διότι την θεωρώ ισότιμη με την "επανάσταση του καναπέ".

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/6/12, 2:22 μ.μ.

  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος5/6/12, 8:59 μ.μ.

  Στους νέους που ψήφισαν από άγνοια την χρυσή αυγή προτείνω απλά να διαβάσουν (διατίθεται δωρεάν στο διαδίκτυο) το βιβλίο του Ιάκωβου Καμπανέλλη "Μάουτχάουζεν" στο οποίο ο αείμνηστος περιγράφει με γλαφυρότητα αλλά χωρίς καθόλου μελό τις θηριωδίες των ναζί στο ομώνυμο στρατόπεδο συγκέντρωσης και εξόντωσης των Γερμανών κατακτητών.

  Βρείτε το εδώ: http://filetram.com/mediafire/%CE%BC%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%87%CE%AC%CE%BF%CF%85%CE%B6%CE%B5%CE%BD-%CE%B9%CE%AC%CE%BA%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CF%82-pdf-6737546823

  ΑπάντησηΔιαγραφή