17/5/12

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. GOOD!

Να μην ξεχνάτε και κάτι πολύ ουσιαστικό που θα παίξει σημαίνοντα ρόλο στην επιρροή των ψηφοφόρων στις νέες εκλογές του Ιουνίου.

Μέχρι τότε, οι Έλληνες θα έχουν υποβάλει τις φετινές φορολογικές δηλώσεις τους!

Ναι, αυτές που οι δυο... τεράστιοι πολιτικοί άντρες (το αδίστακτο παιδοβούβαλο του ΠΑΣΟΚ και ο βουτυροχλεχλές της ΝΔ) είχαν πετύχει να αναβάλουν ώστε να γίνουν ΜΕΤΑ τις εκλογές του Μαϊου.

Τώρα όμως...
έχασαν την εξουσία και δεν μπορούν να το επαναλάβουν!

Βλέποντας, οι φορολογούμενοι, τί θα πληρώσουν φέτος και τί μέγεθος ...ούτσας έχουν φάει, αναμένεται να αγριέψουν ακόμα περισσότερο και να εκδικηθούν με τον πιο δόκιμο τρόπο αυτούς τους άθλιους που τους οδήγησαν στην ανέχεια και την ανεργία εξαιτίας της κακής διαχείρισης, της διαφθοράς, της κλεψιάς και της ατιμωρησίας τους.

Διότι, φέτος θα κληθούν να πληρώσουν "κατιτίς" ακόμα κι αυτοί που δεν είχαν ΚΑΝΕΝΑ εισόδημα πέρσι αλλά είχαν την... ατυχία να έχουν κληρονομήσει ένα σχετικά μεγάλο σπίτι, να έχουν αγοράσει με δάνεια ένα μικρό εξοχικό και να έχουν ένα ακριβό αυτοκίνητο που αγόρασαν με κόπους και θυσίες!

Η ζώσα πραγματικότητα και η καθημερινότητα είναι οι πραγματικοί εχθροί αυτών των αλητήριων δυο κομμάτων που κατάντησαν ζητιάνα την Ελλάδα μας!

Και τώρα έρχονται, ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ, και ζητάνε τα ρέστα και την ψήφο μας, γαμώ το φελέκι μου, γαμώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου