20/10/12

ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΘΑ ΒΑΖΑΤΕ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΣΑΣ;

Εχω βαρεθεί να ακούω καθημερινά αυτό το πρώην δημοσιογραφικό σκατό -και νυν εκπρόσωπο- να τρομοκρατεί αναίσχυντα τους γηραιούς -κυρίως ειπείν- Έλληνες ώστε να τους συγκρατήσει ως ψηφοφόρους του κόμματος-απάτη που εκπροσωπεί!

Τελευταία μπαρούφα αυτού του άθλιου είναι το περίφημο "απειλούμαστε με κατάρρευση"! Το λέει και το ξαναλέει λες και είναι κάποιος άλλος υπεύθυνος για την κατάντια μας και όχι το κωλοκόμμα του μαζί το έτερο άθλιο και απατεωνίστικο -πλην διαλυμένο πια- "Σοσιαληστρικό Κίνημα"!


Έλεος πια με αυτούς τους αλήτες που κλέβουν την ψήφο μας και -δυστυχώς- συνεχίζουν να είναι μέσα στα πράγματα και να αποφασίζουν για τις τύχες μας... αυτοί οι κλέφτες, αυτοί που ξετίναξαν τα δημόσια ταμεία και διέλυσαν με τις πράξεις τους ή τις εσκεμμένες παραλείψεις τους το όποιο κοινωνικό κράτος θα μπορούσαμε να έχουμε.

Θα ξαναρωτήσω τους μαλάκες γηραιούς ψηφοφόρους που δίνουν ακόμη σ΄αυτόν τον άθλιο Σαμαρά ένα "βιώσιμο" ποσοστό πάνω από 25%: Εσείς, ρε ανθρωπάκια, θα βάζατε τον κλέφτη του σπιτιού σας να σας περάσει τον συναγερμό στο ίδιο το σπίτι που νωρίτερα έκλεψε; Ε, μαλάκες! Θα τον βάζατε, γαμώ το ξεσταύρι μου;

1 σχόλιο: