15/5/12

ΟΨΟΜΕΘΑ ΠΕΡΙ ΣΥΡΙΖΑ

Είναι φανερό πλέον, και στον πιο αδαή περί της πολιτικής ψηφοφόρο Έλληνα, ότι στόχος των χαλκείων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ είναι να αποπροσανατολίσουν τον φοβιτσιάρη Έλληνα, να τον ξαναφέρουν στις τάξεις του για να τον... ξαναπηδήξουν δίχως σάλιο.

Όπως έχετε καταλάβει, εκείνο που τους τσούζει και τους φέρνει τρόμο είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και το ρεύμα που δημιουργείται υπέρ του ενόψει των νέων εκλογών, εκεί όπου κυριολεκτικά θα τους ξεσκίσει και θα πάρει ένα ποσοστό που -ελπίζω ότι- θα αγγίξει το 30%!

Αυτό και μόνο, εμένα μου φτάνει μάγκες μου. Ο ΣΥΡΙΖΑ τους έχει χώσει ένα αγγούρι ΝΑ στον κώλο! Γι αυτό και τάσσομαι αναφανδόν υπέρ του Τσίπρα και της παρέας του. Επειδή έγινε το αντίπαλον δέος των αλητών, κλεφτών και διεφθαρμένων της πολιτικής.

Επειδή
πρόκειται ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ, μακρυά από τα δυο μουχλιασμένα παραμάγαζα και μπορεί και μου δίνει την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΛΠΙΔΑ ότι θα βρεθεί κάποιος να τους βγάλει  τις βρωμιές τους στην φόρα και να τους κλείσει φυλακή.

Τα δυο πρώην μεγάλα κόμματα δεν θα αλλάξουν ποτέ νοοτροπία διότι στην ουσία κυβερνώνται από τα ίδια πρόσωπα με... παραλλαγές βιτρίνας. Όσο κι αν το παιδοβούβαλο του ΠΑΣΟΚ και ο βουτυρομπούλης Σαμαράς επιχειρούν να διαγράψουν το παρελθόν τους, η ουσία παραμένει απαράλλαχτη!

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι διαφορετικό, έτσι δείχνει εδώ και καιρό. Αν κι αυτός με απογοητεύσει, τότε θα τον τσακίσω κι αυτόν, αλλά μέχρι στιγμής είναι εντάξει αν εξαιρέσουμε την πολιτική του κωλοτούμπα να αλλάξει τα περί "καταγγελίας" του μνημονίου και να τα μετατρέψει σε... "επαναπροσδιορισμούς" και παπαριές!

Το κρίσιμο χρονικό διάστημα για την πραγματική αλλαγή σ΄αυτήν την έρμη την χώρα μας θα είναι το πρώτο τρίμηνο (ουσιαστικά το καλοκαίρι μαζί με τον Σεπτέμβρη), όταν η κυβέρνηση του Αλέξη θα δείξει τις πραγματικές προθέσεις της αλλά και πόσο θάρρος και διάθεση έχει να κάνει πράξη αυτά που έλεγε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου