16/5/12

ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ!


Μέσα στην μεγάλη φτώχια που μας έβαλαν αυτοί οι άθλιοι των δυο διεφθαρμένων κομμάτων, είναι αναμφισβήτητα θετικό και μας ανεβάζει την ψυχολογία και το ηθικό ένα απλό γεγονός.

Το ότι αυτά τα κελεπούρια, οι δυο αρχηγοί αυτών των κομμάτων, έχουν τελειώσει πολιτικά και μετά τις νέες εκλογές θα πάνε σπίτι τους. Προς μεγάλη μας ικανοποίηση, ειδικά για την περίπτωση του ξερόλα παιδοβούβαλου που αδίστακτα "πήδηξε" τον ελληνικό λαό με πρωτοφανείς απολύσεις, μειώσεις μισθών και χαράτσια.

Ωστόσο, το νέο μαγαζί που φαίνεται να έρχεται στην εξουσία, δεν πρέπει να ξεχάσει κάτι πολύ σημαντικό και δεν θα κουράζομαι να το επαναλαμβάνω...
 Πρέπει να κυνηγηθούν, να βρεθούν και να τιμωρηθούν ΟΛΟΙ οι ένοχοι της κατάντιας της χώρας.

Και όταν λέω ΟΛΟΙ, εννοώ... ΟΛΟΙ. Να εξαιρεθούν μόνο οι νεκροί!

Να δημευθούν με συνοπτικές διαδικασίες οι περιουσίες των ενόχων και να γίνουν, έτσι, παράδειγμα προς αποφυγήν γι αυτούς που ΘΑ σκεφτόντουσαν να το κάνουν στο μέλλον.

Να χτιστεί από μια φυλακή σε κάθε πρωτεύουσα νομού, διότι οι υπάρχουσες δεν φτάνουν, και οι δεσμοφύλακες να είναι νέοι άνεργοι από την τοπική κοινωνία.

Με άλλα λόγια, να λειτουργήσει πραγματικά το Κράτος Δικαίου, μια έννοια που φαντάζει ουτοπική στον νοήμονα νεοέλληνα μετά από τα μεγέθη που έχουν δει τα μάτια του στην Ελλάδα της διαφθοράς, των απατεώνων, της κλοπής και του ψέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου