22/5/12

"ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, Η ΚΟΥΒΕΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΝΤΟ!

Ξαφνικά τα ξέχασε όλα εκείνα που κραύγαζε για τον Σαμαρούλη και τώρα που επέστρεψε κακήν-κακώς στο μαντρί, τα έβαλε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Το τί ξεστόμισε απόψε κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αυτή η βρώμικη "πύλη" λόγου δεν περιγράφεται. Η απόλυτη προσπάθειά της θα είναι, εφεξής, η αποδόμηση του Τσίπρα και ο ευτελισμός της πολιτικής παρουσίας του.

Ό,τι κάνει, δηλαδή, εδώ και καιρό ο ιπποπόταμος του ΠΑΣΟΚ. "Γκαφατζής, άπειρος, αλαζόνας και μικρός πολιτικός" ο Τσίπρας γι αυτούς τους... τεράστιους πολιτικούς της Ελλάδας, την Ντόρα και τον Βαγγέλη.

Ναι, αυτούς που
συνετέλεσαν τα μέγιστα στην πλήρη υποταγή της χώρας μας στο γερμανικό κεφάλαιο. Ήταν τόοοσο μεγάλοι αυτοί οι ίδιοι, ώστε με τεράστια ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ευθύνη, η πατρίδα μας έχασε μεγάλο μέρος της εθνικής της κυριαρχίας και, αν ξανακυβερνήσουν αυτοί, σε λίγο καιρό θα την έχει χάσει ολόκληρη!

Είναι αυτοί οι... γενναίοι Έλληνες πολιτικοί που τόσο η SIEMENS όσο και όλες οι λοιπές γερμανικές εταιρίες (και όταν λέμε όλες, εννοούμε ΟΛΕΣ!) τους έχουν "αρχειοθετημένους" στα κατάστιχά τους και τους εκβιάζουν απροκάλυπτα.

Συμπερασματικά, οι άθλιοι αυτοί πολιτικάντηδες δεν έχουν καταλάβει ότι με αυτά που λένε και κάνουν, δυναμώνουν τον... ΣΥΡΙΖΑ.

Θα το διαπιστώσουν, άλλωστε, στις εκλογές του Ιουνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου