22/5/12

Ο ΦΛΩΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ

Ένα είναι βέβαιον, μάγκες μου.

Ότι αυτός ο βλακέντιος Σαμαράς θα βρει ως μπούμερανγκ μπροστά του όλες τις επιλογές του για... πανδεξιό μέτωπο, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ.

Κατά βάθος, γνωρίζει ότι διανύει τις τελευταίες μέρες του ως "ηγέτης" και ετοιμάζεται για ηρωική έξοδο. Είναι αλήθεια, ωστόσο, ότι η τύχη ήταν εξαιρετικά γενναιόδωρη προς αυτόν τον πολιτικό τυχοδιώκτη, καθώς τον ανέσυρε δυο φορές από τον πολιτικό θάνατό του. Ο τύπος, όμως, δεν το εκμεταλλεύτηκε ποτέ και φάνηκε ελάχιστος των περιστάσεων.

Ειδικά σήμερα, περισσεύει η βλακεία του.

Κι αυτό διότι μόνο ένας βλαξ μπορεί να ελπίσει ότι θα μαζέψει την κεντροδεξιά (στα πενιχρά σημερινά ποσοστά της, ούτως ή άλλως) όταν:
  • Υπάρχει το ισχυρό ανάχωμα Καμμένου που θα μαζέψει όλους εκείνους τους δυστυχισμένους δεξιούς που τους πηδάνε ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΕΛΛΙΠΩΣ τα τελευταία 30 χρόνια, είτε κυβερνούν οι μεν, είτε οι δε!
  • Υπάρχει στην γωνιά του ο πληγωμένος αλλά πάντα επικίνδυνος Καρατζαφέρης, που τώρα στα τελειώματά του θα λυσσάξει να κόψει έστω και ένα ή ενάμιση τοις εκατό από τον βλάκα!
  • Υπάρχει η Ντόρα στον κόρφο του, έτοιμη να τον δαγκώσει και να τον ανατρέψει από την Δευτέρα κιόλας των εκλογών!
  • Υπάρχουν στις λίστες του "εκλεκτά" ονόματα ακροδεξιών όπως ο Βορίδης, ο Άδωνης, ο Πλεύρης, ο Βελόπουλος, ο Κιλτίδης, ο Ρεγκούζας και δεν συμμαζεύεται.
Γι αυτό και δεν θα αποτελέσει καμιά έκπληξη αν η, ουσιαστικά διαλυμένη, ΝΔ συγκεντρώσει μικρότερο ποσοστό από αυτό των εκλογών του Μαίου. Ειδικά, αν οι αμετανόητοι γέροι δεν πάνε να ψηφίσουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου