20/6/12

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Αν για ένα πράγμα έχω ξελαρυγγιαστεί τα τελευταία χρόνια , είναι η ανάγκη να... κυβερνηθούμε από συνεργασίες κομμάτων και όχι από αυτοδύναμους Άκηδες, Σημίτηδες και Καραμανλήδες που έκαναν όποια μαλακία κατέβαζε η άδεια κούτρα τους δίχως κανέναν έλεγχο ή άρπαζαν χρήμα του Δημοσίου κατά βούληση!

Ακόμα και ο Τσίπρας να έβγαινε πρώτος (αυτός δηλαδή που τον επέλεξα και τον στήριξα, απλά επειδή έδωσε ελπίδα εξουσίας για πρώτη φορά στους Έλληνες Αριστερούς), δεν θα τον ήθελα αυτοδύναμο αλλά να συγκυβερνήσει με άλλα αριστερά κόμματα και, υπό προϋποθέσεις, με τον Καμμένο από την Δεξιά.

Έστω κι έτσι, λοιπόν,
ακόμα και η κυβέρνηση του φλώρου Σαμαρά με τον ιπποπόταμο του ΠΑΣΟΚ και τον Κουβέλη παραδίπλα, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ:

Την, από δω και πέρα, εξαφάνιση της χοντρής διαφθοράς των λαδιάρηδων υπουργών και των παρατρεχάμενών τους.

Η συγκυβέρνηση, όμως, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δεν εξασφαλίζει, δυστυχώς, την τιμωρία των ήδη διεφθαρμένων, καθώς τα δυο άθλια αυτά κόμματα θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσουν τον δικό τους κώλο και να ξανακουκουλώσουν τα σκάνδαλά τους!

Αυτήν την μικρή διαφορά (το κυνήγι και την τιμωρία των διεφθαρμένων πολιτικών) ήλπιζα ότι θα μου την έδινε μόνο ο Αλέξης, επειδή ακριβώς προέρχεται από καθαρό μαγαζί.

Εν πάσει περιπτώσει, κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός. Μελλοντικά θα κάνουμε κι άλλα...

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος20/6/12, 2:06 π.μ.

    NAI ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΙΤΕΡΗ ΤΗΝ ΝΤΟΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/6/12, 1:22 μ.μ.

    http://www.epicurus2day.gr/index.php/politicscomments/201-17-2012-
    ΜΠΟΜΠΕΡ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ SITE?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/6/12, 10:44 μ.μ.

    ΠΡΙΝ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΙΩΝ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΓΙΑΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ..... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΧΑΣΤΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος20/6/12, 11:18 μ.μ.

    Είχα ξαναπεί ότι αν υπάρχει ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ στη νέα κυβέρνηση θα συνεχιζόταν το κοκούλωμα των σκανδάλων. Δυστυχώς υπάρχουν και οι δύο οπότε θα αρκεστούμε στον Άκη. Η Ντόρα γιατί διέλυσε την ΔΗΣΥ και ξαναγύρισε στην ΝΔ; Γιατί χωρις βουλευτική ασυλία μπορεί να βρισκόταν κάποιος εισαγγελέας και να την καλούσε να απολογηθεί για τα διαβατήρια που έδωσε στους χριστοφοράκους και στους καράμπελες. Τώρα δυστυχώς δεν πρόκειτε να γίνει κάτι τέτοιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή