3/10/12

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΟΥ!

(Βραδυνό update: Βγήκε στο MEGA το γουρούνι, καταφοβισμένο, καταϊδρωμένο και πανικόβλητο, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να σώσει μόνο τον εαυτούλη του και κανέναν άλλον!
Μα ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει σ΄αυτήν την πουτάνα την χώρα ώστε να τον παραπέμψει -τουλάχιστον- για παράνομη απόκρυψη  εγγράφου εθνικής σημασίας;
Κατά τα λοιπά, μέσα στο τρελό παραλήρημα του, ξεστόμισε και το τραγικά απίστευτο: "Όταν μου έδωσαν την λίστα, δεν της έριξα ούτε μια ματιά και την κρατούσα τόσο καιρό στο αρχείο μου χωρίς να ξέρω τα ονόματα που περιέχει!!!"
Υπάρχει, άραγε, έστω ένας Έλληνας που πιστεύει ότι αυτό το πολιτικό λαμόγιο δεν έκατσε να μελετήσει με προσοχή τα ονόματα  της λίστας;)

Αυτή η καραμπινάτη απατεωνιά,
να κρύψει την λίστα Λαγκάρντ από τον ελληνικό λαό, είναι νομίζω το κύκνειο άσμα στην πολιτική αυτού του τεράστιου πολιτικού απατεώνα, του παχύδερμου του ΠΑΣΟΚ.

Αν υπήρχαν κάποιοι λίγοι που δεν τον είχαν καταλάβει, πλέον δεν υπάρχουν κι αυτοί!

Αυτό το αδίστακτο υποκείμενο είναι επικίνδυνο για την χώρα και το μέλλον των παιδιών μας. Στην κομματική του πορεία έχει καταπατήσει κάθε είδους νόμο και, ασφαλώς, το Σύνταγμα.

Όποια "δικαιολογία" και να ξεστομίσει εφεξής, το βέβαιον είναι ένα: Προσπάθησε να πετάξει την λίστα Λαγκάρντ από τα βρωμόχερά του όταν αυτή έγινε καυτή και δεν μπορούσε πια να την κρύβει!

Γιατί την έκρυβε τόσους μήνες; Την απάντηση θα την βρείτε σε πολλά δημοσιεύματα σε αυτό το μπλογκ, τα σχετικά με αυτό το αμετανόητο γουρούνι!

3 σχόλια:

  1. Τελικά, ρε συ Μπόμπερ, τι είναι πιο επικίνδυνο; Να είσαι βλάκας, σαν τον ΓΑΠ, αραχτός και τεμπέλαρος σαν τον... ραφηνάτο ή κακός και κουτοπόνηρος εξυπνάκιας σαν το γουρούνι της πολιτικής σκηνής των τελευταίων ετών; Για τον λαό, που φέρει τεράστιες ευθύνες, δεν ξέρω ποιος χαρακτηρισμός αρμόζει, αλλά και αυτός (όλοι μας, δηλαδή) δεν απέχει πολύ από το "επικίνδυνος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/12, 11:46 μ.μ.

    ΑΠ0 ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή