5/10/12

Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΔΙΩΤΗΣ!

Παρακολούθησα με πολλή προσοχή σήμερα αυτόν τον ανεκδιήγητο πρώην εισαγγελέα, τον Διώτη, να αραδιάζει σωρηδόν τα ψέματά του απέναντι στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας (τρομάρα τους κι αυτούς!) της Βουλής. Τον είχαν καλέσει για να τους πει τί γνώριζε, ως δντής του ΣΔΟΕ, για την περίφημη λίστα Λαγκάρντ.

"Έριξα μόνο μια ματιά στην λίστα Λαγκάρντ" και "δεν κράτησα αντίγραφο όταν την επέστρεψα στον Βενιζέλο" και "ο Παπακωνσταντίνου μου είπε ότι την βρήκε από... τις μυστικές υπηρεσίες" (ρε τα τσακάλια, τις μυστικές!!!) και "δεν είχα πάρει χαμπάρι καμιά σχετική τηλεοπτική εκπομπή γι αυτήν την λίστα και ούτε ήξερα ότι είχε γίνει ντόρος και σε άλλες χώρες" κλπ κλπ.


Χωρίς ίχνος ντροπής και με απόλυτη περιφρόνηση στον θεσμό, ο τυπάκος αυτός έδειχνε να κοροϊδεύει τους πάντες γύρω του. Δεν άντεξα και δεν είχα άλλον χρόνο να περιμένω και την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο γερο-Κακλαμάνης άρχισε να πλατειάζει όταν ήρθε η σειρά του!

Όμως, ξέρω τί θα έκανα εγώ αν ήμουν εκεί μέσα και τον έβλεπα να με φτύνει κατάμουτρα με την στάση του: Θα του έβαζα τις φωνές, θα τον εξευτέλιζα στην τηλεόραση και θα ζητούσα αμέσως την σύλληψή του για ασύστολα ψεύδη και περιφρόνηση θεσμού!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/10/12, 11:44 μ.μ.

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΔΟΕ. ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/10/12, 1:23 π.μ.

    Παντου διαφθορα και σηψη. Ελεος Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή