3/11/12

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ! Ο ΔΗΘΕΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

Είναι, πλέον, φανερό τί θέλουν να κάνουν στην χώρα μας τα κεντροδεξιά λαμόγια που την κυβερνούν αδιαλείπτως από την λήξη του 2ου παγκοσμίου πολέμου (και αν πάμε πιο πίσω, από την ελληνική επανάσταση του 1821!)

Για να καταλάβετε τί θέλουν να κάνουν επάνω στις πολιτικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, θα σας πω μια ιστορία που έχω πει και στο παρελθόν
και αφορά στο μεγαλόπνοο σχέδιο του παππού Καραμανλή. Ο νέος τότε Καραμανλής, ως γνήσιο δεξιό τέκνο του συστήματος ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, είχε διαπληκτισθεί εκείνο τον καιρό (μετά τον θάνατο του Παπάγου, όταν με πραξικόπημα της Φρειδερίκης είχε χρισθεί πρωθυπουργός) με τον βλάκα γιο του Βενιζέλου, τον Σοφοκλή. Ο Καραμανλής που ήταν παμπόνηρος, πρέσβευε την δημιουργία δυο πολιτικών πόλων, ενός κεντροδεξιού και ενός ακόμα κεντροδεξιού αλλά με... κεντροαριστερό μανδύα.

Ο λόγος ήταν ότι ο δεύτερος πόλος επιβάλλονταν να μαζεύει τις ορφανές αριστερές ψήφους αυτών που δεν ήθελαν το ΚΚΕ και έπρεπε κάπως να εκφραστούν. Έτσι η κατακρεουργημένη και διωγμένη στο εξωτερικό μεγάλη μάζα των κομμουνιστών θα έβλεπε το κόμμα συρρικωμένο και αποδυναμωμένο εντός χώρας, ανίκανο να αντιδράσει στο ελάχιστο. Ούτως ή άλλως το ίδιο το ΚΚΕ ήταν εκτός νόμου εκείνο τον καιρό και οι λίγοι εναπομείναντες κομμουνιστές εκφράζονταν μέσω συγκαλυμμένων σχηματισμών τύπου ΕΔΑ.

Και είχε δίκιο ο πανούργος Σερραίος, καθώς η Ιστορία τον δικαίωσε. Η Αριστερά τέθηκε στο περιθώριο και την χώρα κυβέρνησαν εναλλάξ δυο καθαρά δεξιοί σχηματισμοί, ο ένας με αριστερό μανδύα, η ΕΡΕ (ΝΔ) και η Ένωση Κέντρου (ΠΑΣΟΚ).

Ο μεγάλος εχθρός του αλήτικου συστήματος που κυβερνά και κατακλέβει την χώρα από το 1821 και δώθε, ήταν πάντα η Αριστερά ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Ωστόσο, σήμερα οι αλήτες Δεξιοί δεν μπορούν να προκαλέσουν νέο Εμφύλιο και να ξαναδιώξουν τους Αριστερούς από την χώρα. Γι αυτό και εδώ και πολλές βδομάδες οι μυστικές νυχτερινές συσκέψεις σε βίλες των βορείων προαστείων της Αθήνας δίνουν και παίρνουν.

Αυτό το κοπριταριό που κυβερνάει την χώρα και λυμαίνεται τον πλούτο της, τρέμει στην σκέψη ότι η εξουσία θα πάει σε άλλο μαγαζί, στην άλλη μεριά του δρόμου, μακρυά από την επιρροή τους!

Ξέρουν πλέον ότι οι Αριστεροί είναι περισσότεροι και έχουν αρχίσει να βρίσκουν πόλο έκφρασης. Όσο κι αν χρησιμοποιούν τον μπαμπούλα της διακοπής της ευρωπαϊκής χρηματοδότητησης, ξέρουν ότι τα ψωμιά τους είναι τελειωμένα. Το σύστημα όπως το ήξεραν και το είχαν διαχειριστεί ως σήμερα, έχει πεθάνει. Πρέπει να βρουν κάτι άλλο για να αντιμετωπίσουν την... λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ.

Εδώ, λοιπόν, έχει έρθει στην επιφάνεια το σχέδιο του βλάκα Σοφοκλή, το οποίο είναι πλέον εφαρμόσιμο στις παρούσες "εκτάκτου ανάγκης" πολιτικές συνθήκες!

Πρέπει να δημιουργηθεί ένας μεγάλος μονοκομματικός κεντροδεξιός πόλος, που θα μαζέψει το σύνολο των ηλιθίων που συνεχίζουν να τους ψηφίζουν και να συνεχίσει να κυβερνά την χώρα μέχρι να ξαναδημιουργηθούν οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν τον διαχωρισμό του πόλου σε δίπολο!

Σήμερα, αυτοί που δήθεν τρωγόντουσαν μεταξύ τους, αλλά στην ουσία αντάλλασαν ψηφοφόρους, είναι πια σύμμαχοι και αναμένεται να προχωρήσουν και επίσημα σε σύμπραξη για να χτυπήσουν τον πραγματικό "εχθρό" που είναι η Αριστερά!




1 σχόλιο: