19/11/12

ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Διάβασα χθες στις κυριακάτικες εφημερίδες, τα δημοσιεύματα γι αυτές τις καράπουτ...νες που τύλιξαν και παντρεύτηκαν πολιτικούς και άλλους νεόπλουτους και κατέτρωγαν τα κλεμμένα λεφτά του Έλληνα (δηλαδή τα δικά μου και τα δικά σας μαλάκες, που πάτε και τους ψηφίζετε για να σας "σώσουν"!) στις μπουτίκ και στους χρυσοχόους του Κολωνακίου και της Κηφισιάς.

Διάβασα για την Ρούλα του κλεφταρά του Γιάννου, για την Βίκυ του αρχικλεφταρά του Άκη, για την
Ρεββέκα του απατεώνα καταζητούμενου Γιάννη (αυτή η τελευταία μάλιστα, έπαιξε ρόλο και στo project  των... eurofighters, τρομάρα μας!).

Όλες οι παραπάνω καριόλες, μαζί με πολύ περισσότερες άγνωστες, κρύβονταν πίσω από τους επιφανείς άντρες τους και κατασπαταλούσαν τα λεφτά του κοσμάκη (σάμπως τα δούλεψαν ποτέ για να καταλάβουν την αξία τους;). Διέθεταν γκαρνταρόμπες - οροφοδιαμερίσματα γεμάτες με πανάκριβα είδη που τα επεδείκνυαν με καμάρι αναμεταξύ τους αναπαράγοντας την ματαιοδοξία τους, οι άθλιες!

Και μεις τίποτα, κοιμόμαστε τον ύπνο του μαλάκα, του κοιμισμένου, του ψεκασμένου!

Ό Έλληνας που δεν έχει, κυριολεκτικά, πια, να φάει, βλέπει γύρω του να στριφογυρίζουν τα εκατομμύρια των ευρώ. Βλέπει να περνάνε ξυστά από το σώμα του τα κλεμμένα, αλλά αυτός όχι μόνο δεν μπορεί να απλώσει το χέρι του να τα πάρει αλλά νιώθει τα ξένα βρωμόχερα να μπαίνουν ξανά και ξανά στην δική του τσέπη και να του παίρνουν τα λίγα που απέμειναν!

Μήπως ακούει κανείς από σας, μαλάκες κοιμισμένοι πολιτικάντηδες, παροιμιωδώς ανίκανοι, διεφθαρμένοι και διαπλεκόμενοι, την βοή την επανάστασης που έρχεται;

3 σχόλια: