1/12/12

ΕΝΟΧΟΙ ΜΕΧΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΥ

Όλοι αυτοί οι αλήτες που κυβέρνησαν και συνεχίζουν να κυβερνούν την χώρα και να την κατακλέβουν ξεδιάντροπα, έχουν φέρει τον κόσμο σε κατάσταση απόγνωσης.

Μια βόλτα να κάνει κάποιος ξένος παρατηρητής σε δρόμους ελληνικής πόλης, θα δει σκυμμένα κεφάλια, μαυρίλα και... ολίγη οργή. Δυστυχώς ολίγη!

Ο μαλάκας νεοέλληνας
δέχεται καθημερινά τα πυρά του εκφοβισμού από τους κοπρίτες "δημοσιογράφους" των κεντρικών καναλιών (με ελάχιστες εξαιρέσεις) και έχει δεχτεί στις περισσότερες των περιπτώσεων ότι αυτό που γίνεται είναι το... λιγότερο χειρότερο!

Οι ίδιοι άνθρωποι που τον έχουν κατακλέψει, υποκρίνονται τους σωτήρες της Ελλάδας και αυτός ο αρχιμαλάκας τους πιστεύει, αντί να οργανωθεί και να τους χώσει ΟΛΟΥΣ βαθιά μέσα την φυλακή και μετά να ψάξει να βρει τους... αθώους.

Διότι με αυτούς τους απατεώνες που έχει πια η χώρα στην ηγεσία της, αντιστρέφεται πάραυτα τα νομικό ρητό "Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου". Πιο απλά, πρώτα χώνεις τους πολιτικούς στην φυλακή ώστε να έχουν δεμένα τα χέρια και να μην μπορούν να συγκαλύψουν τις βρωμιές τους και μετά ψάχνεις να βρεις τους... αθώους!

Κατάντια!

1 σχόλιο: