12/2/13

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!

Είναι συχνό το φαινόμενο να βρίσκομαι σε συζήτηση με ακραιφνείς Δεξιούς φίλους, την άποψη των οποίων σέβομαι αλλά η οποία δεν παύει να με εξοργίζει με την αφέλειά της.

Οι συντριπτική πλειοψηφία αυτών των φίλων μου είναι Δεξιοί εκ παραδόσεως και όχι εκ πεποιθήσεως. Είναι Δεξιοί είτε επειδή "φοβούνται την Αριστερά" (διότι απλά είναι κάτι άγνωστο γι αυτούς), είτε επειδή "έτσι έμαθαν από τους γονείς τους και την περιρρέουσα Κοινωνία".

Ουδείς εξ αυτών ανήκει
πλέον στην "πεφωτισμένη Δεξιά" όπως συνηθίζω να αποκαλώ, διότι απλά όλοι οι πεφωτισμένοι Δεξιοί έχουν φύγει προς την Αριστερά, αν δεν είναι διεφθαρμένοι και έχουν προσωπικά συμφέροντα να παραμείνουν στα... Δεξιά!

Πάμε λοιπόν στους φίλους που προανέφερα. Εκείνο που με εξοργίζει αφάνταστα είναι το γεγονός ότι παρά το γεγονός ότι ΚΑΙ η κυβέρνηση της ΝΔ αλλά ΚΑΙ η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ (καραδεξιά κόμματα και τα δυο, να μιλάμε ρεαλιστικά!) τους έχει ξεσκίσει τον κώλο όλα αυτά τα χρόνια και σήμερα δεν έχουν, περίπου, να φάνε, ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

Μια οποιαδήποτε δικαιολογία, αρκεί να ικανοποιεί την αφελή σκέψη τους και να τους δίνει ένα μικρό άλλοθι για να μην μαυρίσουν κι αυτοί τα άθλια υποκείμενα, τους υποτελείς των ευρωπαίων μασόνων και της γερμανίδας ναζί!

Αυτοί οι αφελείς, φίλοι μου και μη, είναι η μερίδα των ψηφοφόρων, από την μέση ηλικία και πάνω, που δίνει τα ποσοστά εξουσίας στον άθλιο Σαμαρά ώστε να μπορεί να συγκυβερνήσει με το υποκείμενο του ΠΑΣΟΚ και τον τιποτένιο τον Κουβέλη.

Αν τους χάσουν κι αυτούς, τότε δεν τους μένει άλλη λύση από το να νοθεύσουν τις εκλογές ή να προκαλέσουν εμφύλιο για να ξεπαστρέψουν πάλι το πλειοψηφικό ρεύμα της Αριστεράς που έχει δημιουργηθεί.

Θυμηθείτε αυτά τα λόγια στο μέλλον...




3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/2/13, 9:38 μ.μ.

    Ναι αλλά αυτή τη φορά δεν υπάρχει ένας Ζαχαριάδης και οι κουκουέδες δεν φαίνεται να το' χουν παρά πόδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/2/13, 9:43 μ.μ.

    Άσε που αυτά τα καθάρματα έχουν τόσο μεγάλη ισχύ πυρός που ο κομμουνιστάκος δεν έχει πια καμιά ελπίδα. Εδώ δεν είχε τότε το 1945, θα έχει σήμερα; Μόνο με εκλογική ισχύ και ηρεμία θα του πάρουμε από τα χέρια την εξουσία. Μόνο όταν παίξουμε με τα δικά τους "όπλα" τα οποία σταδιακά θα κάνουμε δικά μας.
    Το κλειδί ήταν και παραμένει να τα βρουν οι αληθινοί αριστεροί και ν΄αφήσουν την λέξη κομμουνισμός στην άκρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αριστερη κουλτουρα ειναι το κλειδι. σκληρη αριστερη κουλτουρα και οχι λαιτ. να βαλει στη φυλακη τους κλεφτες που εχουν κανει φτωχο τον μεσο ελληνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή