14/2/13

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Ανείπωτη η χαρά και η ικανοποίησή μου για την νέα διεθνή σφαλιάρα του Ολυμπιακού (3-0 από την ισπανική Λεβάντε), που θεσμοθετείται πλέον ως "θρύλος" στην εγχώρια αγορά αλλά... θρήνος στο εξωτερικό.

Εκεί δεν περνάνε τα στημένα τύπου... περιπτέρου του ιδιοκτήτη του και οι μαγκιές με την διαιτησία όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Εκείνο, ωστόσο, που μου δίνει την μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι (πέραν του ιστορικού συλλόγου, ο οποίος δεν μου φταίει σε τίποτα και τον σέβομαι απεριόριστα) ότι δεν περνάει ο λόγος και η δύναμη -που νομίζουν ότι έχουν- των άθλιων που τον διαφεντεύουν και ειδικότερα του προηγούμενου που ήταν και ο αρχιμαφιόζος αυτής της πουτάνας της χώρας και ο εκ των κυριότερων υπεύθυνων για την κατάντια της!

3 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΒΑΛΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑ ΤΑΛΛΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΣ ΕΔΩΚΕ ΤΟΣΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΝΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑΚΑΝΕ........ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΕΕΕ - ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟΛΕΟΛΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/2/13, 1:27 μ.μ.

    Αυτοί οι καθυστερημένοι οι Ολυμπιακοί οπαδοί (μαζί τους και αυτοί του ΠΑΟΚ, του ΠΑναθηναικού, της Αεκ) είναι τα ίδια κοιμισμένα όργια που ενώ έχουν φάει το αγγούρι στον πωπάκο τους συνεχίζουν να ψηφίζουν Σαμαρά και Βενιζέλο για να τους δώσουν.......μια ακόμα ευκαιρία. ΖΩΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή