25/10/12

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ Ή ΟΧΙ;

Μετά τον γελοίο Βενιζέλο και τις αστείες δικαιολογίες του για τον λόγο που απέκρυψε την λίστα Λαγκάρντ από τον ελληνικό λαό, ήρθε χθες η σειρά τού, ακόμα πιο γελοίου, ανθρωπακίου που ο βλαξ Γιωργάκης είχε χρίσει "τσάρο" της Οικονομίας μας, τρομάρα του.

Από αυτά που ψέλλισε αυτό το θρασύδειλο σκατό, κρατάω μόνο το... επικό "δεν ξέρω τί απέγινε το αρχικό cd που μου παρέδωσε (σ.σ. ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΟΤΗΤΑ) η Λαγκάρντ".

Χεσμένο από το φόβο του, αυτό το υποκείμενο
συνεχίζει να συγκαλύπτει τους πάτρονές του και να κρύβει την αλήθεια από τους Έλληνες.

Μια αλήθεια που ΤΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ. Δε θέλει, δα, και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος το αυτονόητο: Η λίστα περιείχε ηχηρά ονόματα που θα έκαιγαν όποιον τα έβαζε μαζί τους. Γι αυτό και το σκατό, με το που την παρέλαβε από την Λαγκάρντ, ΕΤΡΕΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ!

Γνώστης του θέματος, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΩΡΑ (!!!) ήταν και το χοντρογούρουνο του ΠΑΣΟΚ που τρέχει κι αυτό τώρα (κατόπιν εορτής) να συγκαλύψει τα... ασυγκάλυπτα!

Γι αυτό και η Δικαιοσύνη πρέπει ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ σε δυο ζητήματα:

1) Πού είναι το cd που παρέλαβαν από την γαλλίδα τότε υπουργό οικονομικών!

2) Να έρθει ένα αντίγραφο από την Γαλλία ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ και το περιεχόμενό του ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ με το στικάκι που παρέδωσε πρόσφατα ο χοντροΜπένι στο ΣΔΟΕ. Αν τα δυο αρχεία διαφέρουν ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ, πρέπει να διωχθεί άμεσα το γουρούνι  για το αδίκημα της απιστίας περί την υπηρεσία και να πάει στην φυλακή!

Έτσι απλά μάγκες μου. Διέπραξαν κάποια από τα σοβαρότερα αδικήματα; Αν ναι, τότε είναι επίορκοι και πρέπει να τιμωρηθούν!

Και, έτσι, σιγά-σιγά να ξετυλίξουμε το κουβάρι και να φτάσουμε επιτέλους στον Γιωργάκη, τον πράκτορα των Αμερικανών!

(Τονίζω το "δυνατόν γρηγορότερα" διότι το έχω ικανό το χοντρογούρουνο να βάλει μέσον την Λαγκάρντ και να πιέσει τους Γάλλους να στείλουν "διορθωμένο" cd στην χώρα μας.)




2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/12, 10:47 π.μ.

    Σοφόν το σαφές και άδικον το ασαφές!!!!!!!!!!.......... Μπράβο για μια ακόμη φορά φιλαράκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/10/12, 3:59 μ.μ.

    ΜΟΝΟ ΚΟΠΡΟΙ;;; ΓΙΑ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΘΕΣ ΚΟΝΤΥΤΕΡΑ....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή