29/5/12

Η ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ MEGA!

Εκεί στο MEGA, οι δημοσιογράφοι που δήθεν τηρούν την δεοντολογία αλλά στο παρασκήνιο υπακούν μόνο στα κελεύσματα των αφεντικών τους (Ψυχάρης, Μπόμπολας κλπ), φαίνεται ότι η νοημοσύνη τους έχει χάσει τουλάχιστον μια δεκαετία!

Αλλιώς δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι προσπαθούν με πείσμα να φοβίσουν τους τηλεθεατές ότι, περίπου, αν δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ, μας περιμένει η Ευρώπη στην γωνία έτοιμη να μας ρίξει στην δραχμή.

Όπου, με την επιστροφή στην δραχμή θα... χάσουμε την μισή περιουσία μας σε όλες τις μορφές της! Κι όλα αυτά, ενώ το διαδίκτυο έχει πάρει τα ηνία της πολύπλευρης πληροφόρησης από αυτούς τους ανίκανους και εξαρτώμενους.

Αυτοί οι δημοσιογράφαροι, κρύβουν, λοιπόν, από τον ελληνικό λαό αυτό που ΟΛΟΙ οι νοήμονες γνωρίζουν:
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΩΒΗΤΟΙ!

Και όταν λέω "καμιά πιθανότητα", εννοώ ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ!

Ακόμα και οι μισογνωρίζοντες την κατάσταση, έχουν πλέον κατανοήσει ότι: Αν αύριο η Ελλάδα πει αντίο στο ευρώ, τότε σύσσωμη η Ευρώπη θα καταρρεύσει μέσα σε λίγα 24ωρα και ΟΛΕΣ οι χώρες θα γυρίσουν στο εθνικό τους νόμισμα, με πρώτη και καλύτερη την Γερμανία, για να σώσουν τις εθνικές οικονομίες τους από την ακολουθούμενη παγκόσμια επίθεση στο ευρωπαϊκό νόμισμα!

Τελεία και παύλα...

Αυτή είναι η, καθόλου δυσάρεστη για μας, αλήθεια. Γι αυτό, μετά την άνοδο Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ, οι ευρωπαίοι νταβαντζήδες έχουν κυριολεκτικά χεστεί πάνω τους και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μην νομίζουν εκεί στο Μέγκα ότι τρώμε κουτόχορτο και θα μας πείσουν ότι θα μας σώσουν (πάλι;) ο χοντρός ταβερνιάρης του ΠΑΣΟΚ και ο αρχικωλοτούμπας μπούλης της ΝΔ!

1 σχόλιο:

  1. Ο ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘ ΒΡΑΔΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟΣΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή